Acasă > Sport > Fotbal > Măsuri suplimentare pentru desfăşurarea în siguranţă a meciului de fotbal dintre CSU Craiova și AC Milan

Măsuri suplimentare pentru desfăşurarea în siguranţă a meciului de fotbal dintre CSU Craiova și AC Milan

Măsuri speciale de ordine publică la Drobeta Turnu Severin, având în vedere că pe stadionul municipal vor participa peste 16.000 de persoane la confruntarea dintre CSU Craiova și AC Milan. Efective sporite de IPJ Mehedinți sunt în stradă.

 Joi seară, aproximativ 90 de poliţişti mehedințeni vor fi la datorie, pentru menţinerea ordinii publice şi a siguranţei rutiere, cu ocazia desfăşurării pe stadionul municipal din Drobeta Turnu Severin a meciului de fotbal dintre CSU Craiova și AC Milan. În sprijinul poliției participă și effective de la jandarmerie și poliția locală.

“Măsurile de ordine se asigură împreună cu celelalte subunități MAI, având în vedere traseele posibile de deplasare ale suporterilor, respectiv Strehaia, Orșova, Baia de Aramă și Vânju Mare. Sunt angrenați 91 de polițiști cu 21 de autospeciale, 57 de jandarmi cu 11 cu autospeciale, 11 polițiști locali cu 2 autospeciale”, a precizat comisarul șef Bogdan Fleancu, șeful Poliției municipale.

 Poliţiştii vor acţiona, pentru menţinerea ordinii publice atât în proximitatea stadionului, cât şi în alte zone de interes operativ, asigurând, totodată, accesul auto al riveranilor în zonele în care a fost blocată sau deviată circulaţia rutieră.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *