Acasă > Politica > Nicușor Dan, prezent la Drobeta Turnu Severin

Nicușor Dan, prezent la Drobeta Turnu Severin

Nicușor Dan, însoțit de mai mulți parlamentari și consilieri locali USR din București, a fost prezent vineri seară la Drobeta Turnu Severin la o întâlnire cu membrii și simpatizanții partidului, unde s-au dezbătut probleme de interes local și național.

Unul din motivele pentru care Nicușor Dan a fost prezent în mijlocul oragnizației USR Mehedinți a fost și cel privind referendumul intern care are loc în această perioadă în USR pe tema poziționării partidului asupra inițiativei de modificare a articolului 48 din Constituție

“USR are o dezbatere internă pe tema definirii poziției sale față de referendumul pentru familie. Eu cred că rezultatul aceste discuții este foarte important în sensul că în urma deciziei pe care USR o va lua el fie va deveni un partid progresist, fie va rămâne un partid umbrelă așa cum s-a constituit. Eu militez pentru ca USR să rămână un partid umbrelă pentru că doar în felul ăsta aderezi în mai multe categorii ideologice să poată să devină un partid mare, să poată să devină până la alegerile din 2020 al doilea partid din România”, a declarat Nicușor Dan la Drobeta Turnu Severin. După finalizarea referendumului se va organiza un congres pentru alegerea unui nou președinte USR, ca urmare a demisiei lui Nicușor Dan.

Parlamentarii și consilierii USR de la București și-au prezentat inițiativele legislative și au răspuns întrebărilor celor prezenți la întâlnire pe subiecte de interes cetățenesc.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *