Acasă > Editorial > PREMIERĂ NAȚIONALĂ: FLIGHT FESTIVAL LA TIMIȘOARA!

PREMIERĂ NAȚIONALĂ: FLIGHT FESTIVAL LA TIMIȘOARA!

În premieră absolută pentru România, în zilele de 27, 28 și 29 septembrie, în Timișoara, la Aeroportul Utilitar Cioca, se va desfășura prima ediție a Flight Festival.

Publicul spectator se va putea delecta cu un mix avangardist de muzică, artă și tehnologie, într-un spațiu extra urban, evenimentul fiind un fel de avanpremieră pentru pentru pregătirile celui mai important oraș din vestul țării-Timișoara-de a deveni, în anul 2021, Capitală Culturală Europeană.

Proiectul este unul pe cât de grandios, pe atât de curajos. În fostul hangar pentru avioanele utilitare va funcționa cinematograful premium, coordonat de reputatul regizor Cristian Mungiu. Cinematograful va găzdui, pe timpul nopții spectacole de artă digitală, muzică experimentală și-evident-nelipsitele party-uri. Pe cele două scene vor concerta nume grele ale muzicii, precum ATB, Brooks, Dirty Nano sau Grasul XXL. Muzica Techno va fi reprezentată, cu brio, de Paul Damixie, Daniel Riva sau Jay Ko.

Ceea ce este îmbucurător pentru noi, este faptul că din boardul Festivalului face parte și severineanul Cezar Stoienescu, unul dintre cei mai activi și mai respectați promotori din show-bizz-ul românesc, cel care produce și Festivalul Medieval de la Turnu-Severin (între alte numeroase evenimente).

Cum o mare parte dintre timișoreni… sunt olteni (Ștefan Popa Popas dixit!), ne așteptăm ca și mulți severineni să fie prezenți la prima ediție a Flight Festival, nu doar pentru a se delecta cu acordurile muzicale ale interpreților îndrăgiți, nu doar pentru a viziona pelicule celebre, ci și pentru a experimenta realitatea virtuală și realitatea augmentală.

Biletele pot fi găsite on-line, pe platforma Entertix, în librăriile Cărturești și în magazinele Carrefour din toată țara.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *