Acasă > Știri > Consilierul județean Adrian Constantin Stuparu demisionează din Consiliul Judeţean Mehedinţi

Consilierul județean Adrian Constantin Stuparu demisionează din Consiliul Judeţean Mehedinţi

 

 

Consilierul județean PNL, Adrian Constantin Stuparu, şi-a dat demisia din funcţia de consilier judeţean în Consiliul Județean Mehedinți. A făcut public gestul său pe contul personal de Facebook, unde a explicat şi motivele pentru care a ales să părăsească forul judeţean.

 

Adrian Constantin Stuparu a fost ales consilier judeţean la alegerile locale din 2016, pe listele Partidului Naţional Liberal Mehedinţi. Acum, la jumătatea mandatului, acesta îşi dă demisia în semn de protest față de pensiile speciale votate pentru aleșii locali.

 

„Cred că ajunge! Pensiile speciale au devenit o moda în Romania. Magistrați, senatori, deputați, acum primari, preşedinți de consilii județene,VICE de orice fel, oare cine mai urmează? Mă întreb dacă vom putea munci să le asigurăm aceste pensii! Ca și consilier județean ce sunt, anunț public demisia din această demnitate, la jumatate de mandat, nu de alta, dar risc să mă trezesc maine poimâine și eu cu o pensie specială! După 11 ani de politică și 2 ani de consilier județean cred cu tărie că o șansă de redresare, ca țară, o vom avea atunci când cei aleși ne vor reprezenta în orice consiliu, comunal, orășenesc, municipal sau județean, fără să fie remunerați, pentru ca nu ar mai depinde de șeful de partid, ci șeful ar depinde de ei! Visez, dar cred ca e momentul să cerem o schimbare, și să insistăm să se întâmple, dacă nu, pasivitatea asta de acum ne va distruge viitorul! În rest, să fim sănătoși! P.S.: Voi vota de aici încolo partide noi și voi începe cu Cioloș, pentru că dacă nu dăm șanse unora noi, de la cei vechi vom avea parte numai de promisiuni!”, a scris consilierul județean contul său de Facebook.

 

Conducerea PNL Mehedinţi nu comentează gestul său. Organizaţia judeţeană va începe procedurile pentru desemnarea unei alte persoane în locul rămas vacant în forul judeţean.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *