Acasă > Sport > Patru pompieri de la ISU Drobeta s-au întors cu premii de la competiţia naţională de atletism şi cros

Patru pompieri de la ISU Drobeta s-au întors cu premii de la competiţia naţională de atletism şi cros

Patru pompieri din cadrul ISU “Drobeta” al Judeţului Mehedinţi au participat recent la competiția de Atletism și Cros – etapa națională a Asociației Sportive a Pompierilor din România, organizată de  Inspectoratul pentru Situații de Urgență Argeș și Asociația Sportivă a Pompierilor din România – Filiala Argeș.

Această competiție a reunit peste 50 de sportivi, care îşi desfăşoară activitatea  ca pompieri în cadrul a 23 de Inspectorate pentru Situații de Urgență din țară.

În prima zi a competiţiei, pe Stadionul „Nicolae Dobrin”, s-au desfășurat probele de alergare, viteză, săritura în lungime și aruncarea greutății, iar în cea de a doua zi, participanţii s-au întrecut în parcurgerea a patru probe de cros, pe distanțe diferite, între 2000 de metri și 6000 de metri, ce s-au desfășurat în Pădurea Trivale.

„Colega noastră, căpitan Lavinia Brebu, a reuşit să se remarce şi în acest sport, reuşind să încheie proba de cros 2000 m, pe locul I, urcând astfel pe prima treaptă a podiumului, aşa cum ne-a obişnuit la competiţiile de înot. Totodată, a obţinut locul al II-lea la proba de alergare 800 m. Rezultate deosebite au obţinut şi colegii noştri din cadrul subunităţilor Strehaia şi Vânju Mare”, a declarat Raluca Tîrcă, purtătorul de cuvânt al ISU Drobeta.

La proba de viteză 100 m, plt. maj. Dobrescu Florin din cadrul Staţiei Strehaia a ocupat locul II la categoria bărbaţi, cu vârste între 35-45 de ani, sg. maj. Deliu Marius s-a situat pe locul al III-lea, iar plt. maj. Moise Dan Răzvan s-a clasat pe locul VIII, la categoria de vârstă 35-45 de ani.

În urma celor două zile de concurs, dominat de profesionalism, implicare, fair-play şi respect, participanții au dovedit, încă o dată, că sunt pregătiţi pentru a face faţă  misiunilor încredinţate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.