Acasă > Știri > Firmă prinsă cu cherestea de molid fără avize de însoțire

Firmă prinsă cu cherestea de molid fără avize de însoțire

Poliţiştii Serviciului de Ordine Publică au confiscat peste 55 mc de lemn, în urma neregulilor constatate în timpul unor controale silvice, la o societate comercială.

 

La data 09 mai a.c., poliţişti din cadrul Serviciului de Ordine Publică au efectuat un control pe linia depozitării materialului lemons la sediul unei societăți comerciale din județul Dolj, care are punct de lucru în comuna Vrata, județul Mehedinți.

În urma activităților desfășurate, poliţiştii au descoperit că în perioada 01.01.-09.05.2018, societatea a primit în depozit cantitatea de 29,85 m3  cherestea de molid fără avize de însoțire.

“Totodată, în urma verificării documentelor, poliţiştii au stabilit că în aceeași perioadă, societatea a expediat cantitatea de 26,78 m3  lemn pentru foc, specia stejar, fără avize de însoțire”, se arată într-un comunicat de presă al IPJ Mehedinţi.

Astfel, societatea comercială a fost sancționată contravențional, cu amendă în valoare de 5.000 de lei, iar materialul lemnos identificat, în valoare de peste 22.000 de lei, a fost confiscat.

În activități au fost angrenați și ingineri din cadrul Gărzii Forestiere Rîmnicu-Vîlcea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *