Acasă > Știri > Adunarea generală a membrilor CECCAR Mehedinţi

Adunarea generală a membrilor CECCAR Mehedinţi

Corpul Experţilor Contabili şi Contabililor Autorizaţi din România – Filiala Mehedinţi (CECCAR) a desfăşurat, la sala “Virgil Ogăşanu” a Palatului Culturii din Drobeta-Turnu Severin,  Adunarea Generală de dare de seamă şi alegeri, la care au participat experţii contabili şi contabilii autorizaţi, membrii ai filialei.

Ordinea de zi a adunării a cuprins o paletă largă de probleme specifice muncii constând în: raportul Consiliului filialei privind activitatea desfăşurată  în anul 2017 şi raportul cenzorului asupra gestiunii filialei la 31 decembrie 2017,  aprobarea programului de activitate pe 2018, aprobarea bugetului de venituri şi cheltuieli pe anul 2018, aprobarea listei experţilor contabili de onoare şi a contabililor autorizaţi de onoare.

„Astăzi are loc adunarea generală de dare de seamă şi alegeri. Vom prezenta activitatea anului 2017 şi, de asemenea, vom aproba programul de activitate pentrul anul 2018 şi bugetul de venituri şi cheltuieli. Totodată, avem alegeri pentru Consiliul filialei, deci pe ordinea de zi sunt puncte privind activitatea anului 2017 ca la orice bilanţ şi vom stabili direcţiile pentru 2018”, a declarat ec. Monica Moţ, directorul executiv al CECCAR Mehedinţi.

Monica Moţ apreciază că 2018 a fost un an bun pentru experţii contabili şi contabilii autorizaţi din Mehedinţi, iar pentru anul acesta CECCAR Mehedinţi şi-ar dori o legislaţie stabilă.

„Sunt foarte multe modificări legislative, încercăm să le facem faţă, suntem obişnuiţi cu schimbarea, dar sunt perioade foarte încărcate pentru noi din acest motiv. Ne cunoaştem importanţa şi rolul pe care îl avem pentru economia ţării. Sperăm ca şi cei care beneficiază de serviciile noastre să înţeleagă cât de important pentru noi este să putem să oferim situaţii exacte”, a mai spus ec. Monica Moţ.

În momentul de faţă, CECCAR Mehedinţi numără 540 de membri.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *