Acasă > Știri > Urmărit internațional, depistat în Vama Porţile de Fier I

Urmărit internațional, depistat în Vama Porţile de Fier I

Poliţiştii de frontieră din cadrul P.T.F. Portile de Fier I au depistat şi predate autorităţilor competente un cetăţean sârb, urmărit internațional, care avea de executat o pedeapsă privativă de libertate de 10 ani, pentru săvârşirea de infracţiuni economice si financiare.

În Punctul de Trecere a Frontierei (PTF) Porţile de Fier I – I.T.P.F. Timişoara s-a prezentat la sfârşitul săptămânii trecute, pe sensul de intrare în țară, pentru efectuarea formalităţilor specifice, cetăţeanul sârb J.D., în vârstă de 53 de ani.

Cu ocazia efectuării controlului specific, poliţiştii de frontieră au constatat că pe numele bărbatului era emis un mandat de arestare, alertă introdusă de autorităţile austriece în data de 13.03.2018. Persoana în cauză era căutată în vederea executării unei pedepse cu închisoarea de 10 ani pentru săvârşirea de infracţiuni economice şi financiare.

Bărbatul în cauză a fost predate unei echipe operative din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Mehedinţi, în vederea luării măsurilor legale ce se impun.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *