Acasă > Știri > Ţigări de contrabandă, descoperite de poliţiştii de frontieră mehedințeni

Ţigări de contrabandă, descoperite de poliţiştii de frontieră mehedințeni

Poliţiştii de frontieră din cadrul Serviciului Teritorial al Poliţiei de Frontieră Mehedinţi au depistat  doi cetăţeni români, care comercializau 1.327 de pachete cu ţigări de provenienţă Serbia, fără documente legale.

 

În cadrul unor acţiuni desfăşurate pe linia combaterii traficului ilicit de ţigări, poliţiştii de frontieră din cadrul Serviciului Teritorial al Poliţiei de Frontieră Mehedinţi au depistat doua persoane din județul Mehedinți despre care deţineau date că se ocupă cu traficul ilicit de ţigări de contrabandă și care comercializau produse accizabile dintr-un autoturism, in apropierea unei pieţe de pe raza municipiul Drobeta Turnu Severin.

Astfel, la controlul unui autoturism marca „Opel Meriva”, ce aparținea cetățeanului român  C. Valentin, în vârstă de 45 de ani, domiciliat pe raza judeţului Mehedinţi, poliţiştii de frontieră mehedinţeni au descoperit  în portbagajul acestuia, cantitatea de 1.207 de pachete cu ţigări mărcile „Marble” şi „Ashima” de proveniență sârbească, pentru care acesta nu avea documente de provenienţă.

Totodată în apropierea autoturismului, polițiștii de frontieră au depistat-o  și pe Viorica T., în vârsta de 42 de ani, din județul Mehedinți care deținea, într-o sacoșă, cantitatea de 120 de pachete cu țigări marca „Rhotmans” și „Ashima”, pentru care aceasta nu avea documente de proveniență.

Întreaga cantitate de țigări a fost ridicată in vederea confiscării şi indisponibilizată la Serviciul Teritorial al Poliţiei de Frontieră Mehedinţi.

In cauză, polițiștii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de deținere în afara antrepozitului fiscal a țigaretelor, la finalizare fiind luate măsurile legale care se impun.                                                             

                                                 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *