Acasă > Știri > Se depun cererile de plată a ajutorului pentru cantităţile de motorină achiziţionate şi utilizate în agricultură

Se depun cererile de plată a ajutorului pentru cantităţile de motorină achiziţionate şi utilizate în agricultură

Agenția de Plăți și Intervenție pentru Agricultură (APIA) Mehedințí informează potenţialii beneficiari că, până la data de 31 ianuarie 2018 inclusiv, se depun cererile de plată a ajutorului pentru cantităţile de motorină achiziţionate şi utilizate în agricultură, aferente perioadei 01 octombrie – 31 decembrie 2017 (trim. IV al anului 2017).

Cererile se depun la Centrele Judeţene ale Agenției de Plăţi şi Intervenţie pentru Agricultură, de către administrator/reprezentantul legal sau împuternicitul acestuia, caz în care împuternicirea este emisă de către administratorul /reprezentantul legal şi este însoţită de copia actului de identitate al persoanei împuternicite.

Ajutorul de stat se acordă sub formă de rambursare a diferenţei dintre rata accizei standard şi rata accizei reduse (stabilită la 21,00 euro/1000 litri) pentru motorina utilizată la efectuarea lucrărilor  mecanizate în agricultură a cărui valoare unitară este de 1,7385 lei/litru.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *