Acasă > Știri > Polițiștii au identificat hoții care au spart mai multe locuințe la Hinova

Polițiștii au identificat hoții care au spart mai multe locuințe la Hinova

Poliţiştii Secției nr. 2 Poliție Rurală Șimian, împreună cu polițiștii Postului de Poliție Hinova, efectuează cercetări față de doi tineri, din Hinova, bănuiți de comiterea mai multor furturi din locuințe de pe raza aceleiași comune.

Poliţiştii Secției nr. 2 Poliție Rurală Șimian, împreună cu polițiștii Postului de Poliție Hinova, au identificat două persoane, bănuite de comiterea mai multor furturi din locuinţă, de pe raza comunei Hinova, judeţul Mehedinți.

În fapt, doi mehedințeni, în vârstă de 17 şi 20 de ani, în perioada noiembrie-decembrie a.c., ar fi pătruns în patru locuinţe din comuna Hinova, de unde ar fi sustras bani şi bunuri. Valoarea totală a prejudiciului reclamat de părţile vătămate depăşeşte 8.000 de lei.

Prejudiciul a fost recuperat în proporție de 40 la sută. Cercetările continuă sub aspectul comiterii infracţiunilor de furt calificat.

Pentru a preveni furturile din locuinţe, polițiștii recomandă montarea unor încuietori rezistente, care au sistemul de prindere în interior la toate căile de acces (ferestre, guri de aerisire, uşi de balcon şi de intrare în locuinţă, precum şi alte locuri). De asemenea, oamenii legii spun că la plecarea de la domiciliu trebuie închise bine toate căile de acces în locuinţă, iar cheia nu trebuie lăsată la îndemâna oricui.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *