Acasă > Economie > Afaceri > Carte: Promovarea afacerilor prin campanii de marketing online

Carte: Promovarea afacerilor prin campanii de marketing online

Promovarea afacerilor prin campanii de marketing online

Promovarea afacerilor prin campanii de marketing onlineMarketing online poate să facă oricine. La un moment dat , firma ta are sute de opţiuni pentru desfăşurarea unei campanii de marketing. Totul depinde de alegerile făcute.

Poţi să scrii articole pe blog, să atragi clienţi cu anunțuri cu plata-per-clic, să trimiţi buletine de ştiri, şi să te faci cunoscut pe Twitter. În cadrul acestor alegeri, ai mai multe opţiuni. Ce texte şi imagini să alegi pentru reclamele de pe Facebook? Este bine să scrii în cadrul firmei articolele de blog, sau să externalizezi elaborarea acestora de către profesionişti? Cum alegi titlurile emailurilor? Ar trebui să alegi un model de campanie de publicitate cu cost-per-clic, sau cost-per-impresie?

Este dificil de dat un răspuns sigur şi exact. Poţi greşi uşor şi să ai după un timp impresia că te învârţi în jurul cozii. Pe măsură ce întrebi în stânga şi în dreapta, vei întâlni din ce în ce mai mulţi experţi care o să-ţi spună că important e să începi să testezi.

Marketingul este o strategie în sine. Pentru a avea succes, trebuie să te focalizezi foarte mult pe obiectivele propuse. Ai nevoie de un cadru de testare, măsurabil. Nu contează dacă eşti începător sau specialist – strategia este întotdeauna importantă. Dacă lucrezi neplanificat, vei sfârşi prin a pierde două dintre cele mai valoroase bunuri ale companiei tale timpul şi banii.

Promovarea afacerilor prin campanii de marketing online

Ediţia digitală (EPUB, Kindle, PDF):  https://www.setthings.com/ro/e-books/promovarea-afacerilor-prin-campanii-de-marketing-online/

Ediţia tipărită: https://www.amazon.com/dp/1511792973/
Data publicării: 1 aprilie 2015
ISBN-13: 978-1511792974
ISBN-10: 1511792973
BISAC: Business & Economics / Marketing / General

Promovarea afacerilor prin campanii de marketing online

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *