Acasă > Știri > Accident rutier pe centura ocolitoare după ce un cal a sărit în faţa unei maşini

Accident rutier pe centura ocolitoare după ce un cal a sărit în faţa unei maşini

Un bărbat a ajuns duminică seară la spital, după ce a lovit un cal care i-a sărit în față pe centura ocolitoare a municipiului Drobeta Turnu Severin. În urma impactului mașina a fost avariată serios, iar animalul a murit.

Accidentul s-a petrecut duminică, 5 noiembrie, în jurul orei 18,00, pe centura ocolitoare a municipiului Drobeta Turnu Severin, în zona stației Rompetrol.

Un autoturism a lovit un cal care se afla pe carosabil și s-a răsturnat în afara părții carosabile. A fost nevoie de intervenția pompierilor de la Descarcerare pentru a scoate din autoturism șoferul prins între fiare. Victima are 56 de ani, este din Drobeta Turnu Severin și se deplasa la volanul unui autoturism Peugeot 206.

Bărbatul a fost condus la Spitalul Județean de Urgențe din Drobeta Turnu Severin, unde a primit îngrijiri medicale, dar este în afara oricărui pericol.

Calul care a sărit în fața autoturismului a murit pe loc și va fi ridicat de angajații de la Drumuri de pe carosabil. Deocamdată nu a fost identificat proprietarul acestuia.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *