Acasă > Societate > Bursa Locurilor de Muncă pentru Absolvenți are loc pe 20 octombrie

Bursa Locurilor de Muncă pentru Absolvenți are loc pe 20 octombrie

AJOFM Mehedinți va organiza vineri, 20 octombrie 2017, începând cu ora 10.00, la Palatul Cultural Teodor Costescu din Drobeta Turnu Severin,”Bursa locurilor de muncă pentru absolvenți”.

La acest târg de locuri de muncă pot participa toate persoanele care se află în căutarea unui loc de muncă. Pentru buna organizare şi desfăşurare a acestei acţiuni au fost întocmite materiale publicitare, invitaţii de participare, chestionare pentru solicitanţii de locuri de muncă şi angajatori, catalogul agenţilor economici participanţi, spun repezentanții AJOFM Mehedinți.

“În vederea depistării unui număr cât mai mare de locuri de muncă, care să acopere o gamă cât mai diversă de meserii din diferite domenii de activitate, şi care să fie oferite tuturor  celor care vor participa la acest târg de locuri de muncă, de la sfârșitul lunii septembrie 2017 salariaţii AJOFM Mehedinţi au demarat acţiunile de contactare a agenţilor economici şi de invitare a acestora să participe la acest târg de locuri de muncă”, se arată într-un comunicat de presă al AJOFM Mehedinți.

Până la această dată, din cei peste 150 angajatori contactaţi, 40 dintre aceştia și-au confirmat participarea la această bursă, numărul total al locurilor de muncă oferite de aceștia fiind de 449, din care 15 pentru persoanele cu studii superioare, în diferite domenii de activitate precum industria prelucrătoare, ușoară, asigurări,  comerţ, alimentaţie publică, transporturi, construcții, diverse activităţi de prestări servicii. Cele mai multe locuri de muncă vacante sunt în industria componentelor auto (191), confecții/textile (64), construcții navale (49), alimentație publică (40), industria alimentară (29), asigurări (24), transporturi (10), etc.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *