Acasă > Știri > Un tânăr din Cujmir a publicat pe Facebook două pisici spânzurate

Un tânăr din Cujmir a publicat pe Facebook două pisici spânzurate

Un adolescent dintr-o localitate din Mehedinți a dat dovadă de o cruzime fără margini spânzurând două pisici și apoi postând pe o rețea de socializare fotografii cu „isprava” sa.

Fotografia postată luni de adolescent pe Facebook cu cele două pisici atârnând de niște bare a provocat un val de comentarii negative la adresa acestuia, foarte multe persoane fiind revoltate de gestul său sadic.

„Ești Satana pe pământ…..ți-aș tăia mâinile, așa meriți”, comentează o doamnă. „Internat la psihiatrie pe viață!, scrie o altă persoană”, scrie o altă persoană.

IPJ Mehedinți s-a autosesizat marți, 5 septembrie, și a demarat cercetările pentru identificarea autorului. Este vorba de un tânăr de 16 ani, din comuna Cujmir, care s-a ales cu dosar penal. La fața locului, oamenii legii au mai găsit doar o pisică atârnând de o bară, unde pe un câmp la marginea localității.

„Polițiștii s-au deplasat la fața locului, care au identificat un tânăr de 16 ani, din Cujmir, pe numele căruia a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșitii infracțiunii de ucidere a animalelor fără drept. Riscă închisoare de la 3 luni la un an sau amendă”, a declarat Mădălina Viziru, purtătorul de cuvânt al IPJ Mehedinți.

Primarul comunei Cujmir, Florin Cergă, spune că nu îl cunoaște pe adolescent și că niciodată în comună nu s-a mai petrecut așa ceva.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *