Acasă > Știri > Purtătorul de cuvânt al Poliției de Frontieră Mehedinți se retrage la pensie

Purtătorul de cuvânt al Poliției de Frontieră Mehedinți se retrage la pensie

Poliția de Frontieră Mehedinți pierde unul din cei mai apreciați ofițeri, un grănicer cu state vechi la frontiera din sud-vestul României. Comisarul șef Valeriu Pera, purtătorul de cuvânt al Serviciului Teritorial al Poliției de Frontieră Mehedinți a anunțat vineri, 1 septembrie, că se retrage la pensie.

Unul din cei mai apreciați comunicatori MAI, comisarul șef Valeriu Pera,  a ținut să mulțumească jurnaliștilor din mass-media pentru buna colaborare.

„M-am bucurat să vă cunosc pe fiecare în parte şi sper că relaţia  mea profesională cu  voi va satisfăcut aşteptările. Am cunoscut alături de voi în 14 ani, dificultatea muncii de jurnalist, viteza în care lucraţi, termenele limită, stresul in care vă faceti meseria, dar si frumuseţea acestei profesii. Personal consider că voi sunteti fundatia  presei, profesionistii esenţiali  în transmiterea informației: fară voi, cei care vin  seară de seară în studiourile TV nu ar avea obiectul muncii”, a spus comisarul șef Valeriu Pera.

Au fost 14 ani de colaborare ireproșabilă, de respect reciproc, timp în care jurnaliștii au găsit întotdeauna sprijin în documentarea unor materiale, au fost informați la timp despre evenimentele la frontieră. Dincolo de modul profesionist în care și-a desfășurat activitatea, jurnaliștii au apreciat în primul rând omul care a a avut întotdeauna telefonul deschis indiferent de oră sau zi, omul care și-a găsit timp pentru a răspunde cu promptitudine la solicitări.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *