Acasă > Educație > Cărți > Carte gratuită: Ghid Rotary International – Cluburi Rotary

Carte gratuită: Ghid Rotary International – Cluburi Rotary

Ghid Rotary International - Cluburi Rotary

Ghid Rotary International - Cluburi RotaryEdiția a II- a

Un ghid pentru şi despre rotarieni, Rotary International, cluburile Rotary, şi programele finanţate de Rotary International.

Principalul obiectiv pentru Rotary este să servească – în comunitate, la locul de muncă, peste tot în lume. Cei 1,2 milioane de rotarieni constituiţi în peste 34.000 cluburi în aproape toate ţările din lume sunt dedicaţi cu toţii idealului de a servi mai presus de sine înşişi.

Cluburile Rotary sunt accesibile pentru persoane din toate culturile şi etniile, şi nu sunt afiliate cu nicio organizaţie politică sau religioasă.

Familia rotarienilor se extinde peste rotarieni ca persoane fizice şi cluburi Rotary, incluzând şi alte persoane care au ca scop să servească, aducându-şi contribuţia la activitatea organizaţiei. Grupuri, precum Rotaract, Interact, şi Rotary Community Corps, servesc alături de cluburile care sponsorizează, folosindu-şi diversele aptitudini pentru a îmbunătăţi calitatea vieţii în comunităţile lor

Suntem 1,2 milioane de vecini, prieteni, și lideri ai comunităților, care activează împreună pentru a crea schimbări pozitive, durabile, în comunitățile noastre și în întreaga lume.

Ocupaţiile, culturile şi ţările noastre diferite ne oferă o perspectivă unică. Pasiunea noastră comună pentru a servi ne ajută să ducem la bun sfârşit realizări remarcabile.

Ediţia digitală (EPUB, Kindle, PDF): https://www.setthings.com/ro/e-books/ghid-rotary-international-cluburi-rotary/

Ediţia tipărită:
– Ediţia ilustrată: https://www.createspace.com/6598458
– Ediţia de buzunar: https://www.createspace.com/5173041
ISBN/EAN13: 1539059286 / 9781539059288
Page Count:70
Binding Type: US Trade
Paper Trim Size: 6″ x 9″
Language: Romanian; Moldavian;
Color: Full Color
BISAC: Reference / Handbooks & Manuals

Ghid Rotary International - Cluburi Rotary

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *