Acasă > Societate > Un gest de milioane. A restituit un portofel plin cu bani

Un gest de milioane. A restituit un portofel plin cu bani

Un bărbat cu spirit civic a predat cadrelor Poliţiei oraş Baia de Aramă un portofel cu bani şi documente de identitate. Portmoneul a fost pierdut de un tânăr de 28 ani din municipiul Caransebeş pe raza oraşului Baia de Aramă.

În seara zilei de 11 iulie a.c., în jurul orei 21.25 la sediul Poliţiei oraş Baia de Aramă s-a prezentat un bărbat în vârstă de 35 ani, care a predat ofiţerului de serviciu un porofel pe care l-a găsit pe o stradă din oraş.

Poliţiştii au inventariat conţinutul portmoneului, fiind găsite documentele de identitate ale proprietarului, două carduri bancare şi cardul de sănătate al acestuia. De asemenea, portofelul conţinea şi suma de 2281 lei.

Poliţiştii au identificat proprietarul în persoana unui tânăr de 28 ani din municipiul Caransebeş, judeţul Caraş Severin.

Acesta a fost contactat de către poliţiştii mehedinţeni şi, în jurul orei 23.30, s-a prezentat la sediul Poliţiei oraş Baia de Aramă, ocazie cu care i-a fost predat portofelul împreună cu documentele şi suma de bani.

Proprietarul bunurilor a mulţumit mehedinţeanului care nu a avut nicio ezitare în a restitui de îndată banii găsiţi.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *