Acasă > Cultura > Produse cosmetice fără acte, confiscate de poliţiştii de frontieră mehedinţeni

Produse cosmetice fără acte, confiscate de poliţiştii de frontieră mehedinţeni

Poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului  Poliţiei de Frontieră Orşova – I.T.P.F. Timişoara au confiscat în urma unei acţiuni de combatere a contrabandei şi evaziunii fiscale, produse cosmetice, în valoare de 17.970 de lei.

La sfârşitul săptămânii trecute, poliţiştii de frontieră orșoveni au organizat o acţiune specifică pe linia prevenirii şi combaterii contrabandei şi evaziunii fiscale, ocazie cu care au oprit în trafic un autoturism marca Volkswagen. Maşina era  condusa de cetăţeanul român S. Toma, în vârstă de 42 de ani, domiciliat în judeţul Olt, despre care existau date că transportă produse fără documente de provenienţă.

„La controlul autoturismului, poliţiştii de frontieră au descoperit în portbagajul acestuia 360 de flacoane de şampon şi 1794 bucăţi balsam de rufe tip  perle, în valoare aproximativă de 17.970 lei pentru care acesta nu avea documente de provenienţă a mărfii”,

a precizat comisarul șef Valeriu Pera, purtătorul de cuvânt al Serviciului Teritorial al Poliției de Frontieră Mehedinți.

Bărbatul a declarat poliţiştilor de frontieră că a cumpărat produsele dintr-un târg, cu scopul de a le comercializa pe raza judeţului Olt.

Produsele cosmetice, în valoare de 17.970 de lei, au fost ridicate în vederea confiscării de poliţiştii de frontieră orşoveni, iar cetăţeanul din judeţul Olt a fost sancţionat contravenţional cu amendă în valoare de 500 de lei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *