Acasă > Politica > NEBUNIA ÎNGROAPĂ ROMÂNIA

NEBUNIA ÎNGROAPĂ ROMÂNIA

George Soros este un multimiliardar american, ajuns la 87 de ani, cu declarate origini maghiaro-israelite! În ultima jumătate de secol, George Soros s-a făcut remarcat prin înființarea unor instituții (unele de certă valoare educațională, exemplu fiind Universitatea central-europeană, cu sediul la Budapesta!), care activează în diverse domenii, cel mai proeminent fiind militantismul civic și cel al luptei împotriva totalitarismului. Sigur că simpatiile domniei sale merg, în primul rând, către poporul maghiar, dar asta este de înțeles, pentru că rădăcinile nu se pierd, nu-i așa?, niciodată. De aici, însă, până la nebunia că George Soros ar fi dușmanul personal al lui Liviu Dragnea, nebunie clamată nu doar de liderul absolut al PSD-ului, ci și de fidela sa subalternă-Katy Andronescu, zisă și Abramburica, este cale lungă… Lăsăm deoparte faptul că orice teză susținută de Ambramburica este sortită căderii în derizoriu, dar ce să aibă un miliardar american, fie el și mai rebel, cu un lider politic fanat, cu gândire anacronică și o turmă de supuși capabili, la un semn din colțul mustăcioarei, să creadă că Liviu Dragnea este descendent direct al lui Iisus din Nazareth? Sigur, domnul LD uită să spună că este nepot al generalului analfabet Marin Dragnea, general ridicat la acest grad de ruși, pentru simplul fapt că, prizonier fiind, a renegat tot ce ținea de Istoria națională, s-a înrolat în divizia Tudor Vladimirescu și s-a reîntors în țară călare pe tancurile sovietice… Datorită prostiei sale manifestate, comuniștii n-au știut cum să-l folosească și conform butadei lansate chiar de ei, că la sport și la agricultură se pricepe oricine, l-au pus șef la… sport… La Agricultură era mai complicat, că poporul ăsta, inclusiv comuniștii, aveau nevoie și de hrană… Nu contestă nimeni că George Soros a vizitat România, că a stabilit contacte, dar contactele respective îi au, în prim-plan, chiar pe Liviu Dragnea și Victor Ponta, cei care, din fotografiile de colecție, rânjesc proletar ca răspuns la grimasa afabilă a miliardarului… Păi și atunci, de unde nebunia că Soros l-ar dușmăni pe Liviu Dragnea? Sigur că nimic nu-i real, dar teza asta, cu siguranță, ”dă bine” la puternicul, masivul detașament proletar, animat de nostalgii bolșevice, al președintelui PSD… Vom vedea, însă, cât va ține nerozia asta…

M.C.

5 thoughts on “NEBUNIA ÎNGROAPĂ ROMÂNIA

 1. Ma bucur ca mi-ati deschis ochii.. Pai inseamna ca daca Dragnea (pescarul) este nepotul lui Dragnea (generalul), atunci sint mari sanse ca intiiul Pescar al tarii sa fie si el securist… Chiar ma miram unde este legatura cu ascendenta politica fulminanta a Pescarului.
  Si ma bucur ca v-am regasit, Va pierdusem urma… Nu am vazut nici un anunt in Buletin cum ca veti continua cu Mehedinteanul… Mult succes !!!

   1. Si eu, la rindul meu, va multumesc pentru raspuns. Aveam impresia, destul de intensa, ca sinteti suparat pe mine. Nu stiu de ce… Poate ceva ce am spus sau scris, sau nu am spus / scris. Daca nu aveam aceasta impresie, mi-ar fi placut sa ne cunoastem, sa stam de vorba… Am fost in Tr. Severin de citeva ori inultimii 3-4 ani..
    Si, sper sa nu va suparati si mai tare, dar trebuie sa spun ca formatul Buletinului mi se parea mai atragator… Ajunsese la un fel de consacrare, si cele trei articole / povesti pe editie ale dvs. ii dadeau 80% din farmec. Nu le-am observat aici, si pot sa spun ca (imi) lipsesc…

    1. Ooooo, de unde și de ce atâta supărare? Chiar mi-ar fi plăcut să ne vedem, dar știți cum este…, ce-i amânat, nu-i pierdut… Poveștile au să revină și ele,,, La bună vedere!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *