Acasă > Știri > Dosar penal pentru 200 de lei și 6 pachete de țigări

Dosar penal pentru 200 de lei și 6 pachete de țigări

Poliţiştii din Orșova au reţinut 4 tineri cu vârste cuperinse între 17-26 de ani, bănuiţi de furtul mai multor bunuri dintr-o societate comercială situată pe raza comunei Eșelnița. Cei în cauză au fost introduşi în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă Mehedinți.

 

La data de 12 martie a.c., în urma investigaţiilor efectuate, poliţiştii din Orșova au identificat 4 tineri cu vârste cuprinse între 17-26 de ani, bănuiţi de furt din societate comercială.

Aceștia, în noaptea de 11/12.03.2018, ar fi pătruns prin efracție în interiorul unei societăți comerciale, situată pe raza comunei Eșelnița, iar din interior ar fi sustras suma de 200 lei şi un număr de 6 pachete ţigări, prejudiciu fiind recuperat integral.

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat, bănuiţii fiind reţinuţi pentru 24 de ore şi introduşi în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă Mehedinți.

Poliţiştii continuă cercetările în vederea documentării întregii activităţi infracţionale a tinerilor.

One thought on “Dosar penal pentru 200 de lei și 6 pachete de țigări

  1. Din pacate, titlul articolului este derutant, si, in cele din urma, incorect… Dosarul penal nu cred ca s-a intocmit pentru valoarea obiectelor furate, ci pentru faptul, mult mai grav, de patrundere prin efractie („break and enter”, in engleza), si insusire ilegala de bunuri. Intrarea prin efractie constituie, in fapt, violare de proprietate, cu circumstante agravante (intrarea simpla intr-o proprietate, fara permisiune, doar prin deschiderea usii, ar insemna violare de proprietate, simpla (fara circumstante agravante)).
    Deci faptele ar trebui prezentate, inca din titlu, in mod corect, in toata gravitatea lor…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *