Acasă > Știri > Comunicate de presă > Revelion 2018 la Hotelul Continental Drobeta

Revelion 2018 la Hotelul Continental Drobeta

Revelion 2018 la Hotelul Continental Drobeta

Revelion 2018 la Hotelul Continental DrobetaDaca vrei să întâmpini Revelionul 2018 cu cântec și bună dispoziție te așteptăm să ni te alături în pași de dans, pe melodii care te vor purta în timp. Ți-am pregătit o seară cu muzică LIVE și șlagăre care nu te vor lăsa să stai la masă! 

Te invităm să petreci alături de noi trecerea dintre ani, avem pachete speciale care includ cazarea, dar și o ofertă doar pentru cina festivă de Revelion.

Acces petrecere tematică de Revelion și cină festivă 300 lei / persoană.

Pachete Revelion:

680 lei / persoană (loc în cameră dublă) / 3 nopți
810 lei / persoană (loc în cameră dublă) / 4 nopți
940 lei / persoană (loc în cameră dublă) / 5 nopți

Pachetele includ:

  • Petrecerea tematică de Revelion
  • Cazare  (loc în cameră dublă) cu demipensiune
  • Brunch pe 1 ianuarie.
  • Petrecere pe 1 ianuarie cu DJ

Dacă te grăbești, poți prinde discountul early booking de 10% până pe 30 noiembrie. Grăbește-te să-ți prinzi oferta, locurile sunt limitate!

Program artistic

Redescoperă șlagărele românești și internaționale, dar și piese din folclor, într-un spectacol 100% LIVE. „Unchain my heart”, „Show must go on”, „Sex on fire”, „She’s a lady”, „It`s my life”, „Zaraza”, „Vagabontul vieții mele”, „Noapte de iubire” și „Drumurile noastre toate” sunt câteva din piesele care vor umple ringul de dans și îți vor aminti de petrecerile de alătadată.

MENIU REVELION 2018

Salonul President, în care va avea loc petrecerea de Revelion, oferă un spațiu generos și un cadru elegant pentru un moment special, așa cum este intrarea în Noul An.

Vino să te bucuri de o seara în care, împreuna cu Bunghy Band și Claudiu Bunghez, fost concurent la Vocea României, te vei simți ca la 20 de ani! În plus, ca în fiecare an, organizăm o tombolă la care poți câștiga un weekend la Continental!

CONTACT

Pentru achiziționarea pachetelor de Revelion 2018 apelează: +40 372 528 828 sau trimite un mesaj la adresa de e-mail: drobeta@continentalhotels.ro.

Această prezentare necesită JavaScript.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *