Acasă > Editorial > ÎN INTERESUL CUI?

ÎN INTERESUL CUI?

Marele proiect cu reabilitarea sistemului de apă și canal pentru aglomerarea urbană Drobeta Turnu-Severin-Șimian-Gur Văii, proiect finanțat din bani europeni, este gata să se ducă pe… Apa Sâmbetei, deși este realizat în proporție de 90%! În interesele cui? Cine a dat și cine a primit? Vom povesti despre asta, dar amintiți-vă de ce a fost înlocuit fostul director al SC SECOM SA, reputatul specialist Ilie Pisoi! Vă spunem noi, iar detalii vi le vom furniza, din nou, zilele următoare: PENTRU CĂ NU A FOST DE ACORD CU FIRMA DE PROIECTARE ȘI CEA DE CONSULTANȚĂ SUGERATE! Este vorba, desigur, despre o ”lucrătură boierească” cu încrengături care duc la familia lui Victor Ponta și la alții, mai apropiați! Deocamdată, vă punem la dispoziție scrisoarea deschisă a Antreprenorului către primarul ales al municipiului… Pe urmă, vom continua cu povestea, așa cum este ea, fără romanțări inutile! Lectură plăcută!

 

Către : Primăria Drobeta Turnu-Severin

 

În atenția :

 

 

Domnului Primar Marius Screciu

 

 

Referitor : Acord Contractual nr.10003 / 10.08.2015 – CW1 “Reabilitare, extindere și modernizare sisteme de alimentare cu apă și canalizare pentru aglomerările Drobeta Turnu-Severin, Șimian și Gura Văii – LOT 1 – Drobeta Turnu-Severin, Gura Văii ”

 

 

 

Stimate Domn,

 

Vă scriem în calitatea dumneavoastră de edil al orașului Drobeta Turnu-Severin, în calitatea dumneavoastră de persoană public aleasă de severineni pentru bunăstarea și prosperitatea orașului și a cetățenilor.

Cu foarte mare regret constatăm faptul că ați uitat, cu desăvârșire, pentru ce ați fost ales și ați “omorât” cea mai mare investiție a județului Mehedinți de care beneficiau aproximativ 80.000 de persoane.

Facem aceste grave afirmații, ținând cont de faptul că din informațiile pe care le avem de la SC SECOM SA, dumneavoastră ați fost promotorul acestei rezilieri a contractului, deoarece interesele dumneavoastră personale sunt total diferite de interesele severinenilor.

Cu toate că v-am adus la cunoștință, în nenumărate rânduri, problemele pe care le-am întâmpinat, datorită gravelor erori de proiectare, managementului defectuos al Inginerului și “tovărășia” dintre Inginer și Beneficiar, nu ați luat nicio măsură în ultimul an, pentru a verifica, îndrepta, corecta toate neregulile semnalate de noi.

Ați reușit performanța istorică de a îngropa un contract care era extrem de aproape de finalizare, stadiul fizic real fiind, în acest moment, de aproximativ 90%, iar în cazul nefinalizării lucrărilor și la sfârșitul acțiunilor juridice care demonstrează faptul că Antreprenorul a avut dreptate, veți primi o corecție de 100 %, fiind obligați să returnați circa 50.000.000 lei, bani care vor fi suportați de către severinenii care v-au ales și au avut încredere în dumneavoastră.

Vă anexăm notificarea de reziliere a contractului și obligațiile societății unde Primăria pe care o conduceți este acționar majoritar, iar conform acestei notificări, până la data de 15.11.2017, SC SECOM SA are obligația transmiterii, prin Inginer, a măsurilor „necesare pentru a proteja viața, proprietatea sau pentru siguranța lucrărilor”.

Mai pe înțelesul dumneavoastră,  Beneficiarul, prin Inginer, poate solicita măsurile „necesare pentru a proteja viața, proprietatea sau pentru siguranța lucrărilor”, incluzând aici închiderea lucrărilor în execuție și asfaltarea tuturor străzilor afectate de lucrări, pentru a evita posibilele accidente, cât și deteriorarea categoriilor de lucrări déjà executate.

Subliniem termenul limită de 15.11.2017, iar în cazul în care nu vom fi instructați în această privință, vă atragem atenția că toată responsabilitatea va cădea în sarcina dumneavoastră, ca Primar al municipiului Drobeta Turnu-Severin.

Luând în considerare cele menționate mai sus, oare cum vor reacționa cetățenii orașului pe care îl conduceți la următoarele alegeri, în cazul în care veți mai candida?

 

 

 

 

 

Vă mulțumim!

 

Cu stimă,

SC KASDUM GF SRL

Societate în insolvență, in insolvency, en procedure collective

 

 

Administrator special

Adrian Popescu

 

Director executiv                                                        Reprezentant Antreprenor

Bucșe Cristian                                                             Mangu Dumitru

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *