Acasă > Știri > Peste 500 de locuri de muncă în Mehedinți

Peste 500 de locuri de muncă în Mehedinți

AJOFM Mehedinți pune la dispoziția persoanelor aflate în căutarea unui loc de muncă un număr total de peste 500 locuri de muncă vacante.

Locurile de muncă disponibile sunt în diferite domenii de activitate precum industria prelucrătoare, ușoară, asigurări, comerţ, alimentaţie publică, transporturi, construcții, diverse activităţi de prestări servicii.

Cele mai multe locuri de muncă vacante sunt în industria componentelor auto, alimentație publică, confecții/textile, construcții navale, construcții, industria alimentară, fabricare celuloză și hârtie, asigurări.

Șomerii înregistraţi în evidenţele AJOFM Mehedinţi (indemnizaţi şi neindemnizaţi) pot dobândi noi aptitudini şi competenţe profesionale care să-i ajute să-şi găsească mai repede şi mai uşor un loc de muncă. Până la sfârșitul anului 2017, AJOFM Mehedinți organizează cursuri de formare profesională în următoarele meserii și specialități: brutar, bucătar, cameristă, coafor, cofetar-patiser, constructor montator structuri metalice, dulgher-tâmplar-parchetar, formator, frizer, mecanic întreținere și reparații, lucrător în comerț, ospătar/chelner, sudor și zidar-pietrar-tencuitor.

“Practic, orice şomer înregistrat în bazele noastre de date se poate înscrie la unul din cursurile menţionate mai sus, iar în momentul în care grupele de participanţi vor fi formate, vor fi demarate activităţile de instruire teoretică şi practică”, se arată într-un comunicat de presă al AJOFM Mehedinți.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *