Acasă > Știri > Accident pe DN67, la Halânga. Un bărbat de 55 de ani acroșat mortal de un autoturism

Accident pe DN67, la Halânga. Un bărbat de 55 de ani acroșat mortal de un autoturism

Un bărbat în vârstă de 55 de ani și-a pierdut viața miercuri seară, după ce a traversat Drumul Național 67, fără să se asigure, fiind acroșat de un autoturism care conducea în direcția Motru-Drobeta Turnu Severin.  

 

Accidentul s-a produs miercuri, 4 octombrie, la ora 20,44, pe DN 67, În afara localității Halânga. Șoferul (20 de ani), care se deplasa din direcția Motru – Drobeta Turnu Severin  nu a observat un pieton care s-a angajat în traversarea drumului prin loc nepermis și fără să se asigure. În urma impactului, pietonul a fost proiectat pe partea carosabilă fiind călcat apoi de un alt autoturism, condus de un tânăr de 26 de ani.

După producerea accidentului, conducătorul primului autoturism și-a continuat deplasarea, revenind la fața locului la ora 22,40.

La locul accidentului a ajuns şi o ambulanţă, însă medicii nu au mai putut face nimic pentru bărbat. Conducătorii auto nu se aflau sub influența băuturilor alcoolice.

Poliția Rutieră urmează să stabilească dacă victima a decedat în urma primul impact sau după ce a trecut peste el celălalt autoturism.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *