Acasă > Societate > Sâmbătă începe Bike Fest cu ocazia Zilei Dunării

Sâmbătă începe Bike Fest cu ocazia Zilei Dunării

La acest sfârșit de săptămână are loc Bike Fest, un eveniment prilejuit de Ziua Dunării, care se va desfășura în Serbia, Bulgaria și România sub egida ” Blue Week”, în organizarea Asociației Cyclomaniacs.

În acest an evenimentul cuprinde două plimbări în grup în oraș (City Ride), în Kladovo la 10:30 și în Drobeta Turnu Severin la 13:00, pentru promovarea Iron Gate Cycling Route – o rută cicloturistică incluzând cele două orașe și care e deja introdusă ca rută adiacentă în Eurovelo 6, și, la final, Bicycle Party la Complexul Turistic Balotești.

La Balotești participanții pot face ture cu bicicleta pe dealurile din împrejurimi sau își pot petrece timpul la piscina din locație.

De la ora 20:00 încep Bicycle Games – competiții ciclistice neuzuale și foarte distractive.  După ceremonia de premiere și acordarea premiilor pentru câștigătorii competițiilor, este programat un concert în aer liber. La Balotești camparea și accesul la piscină și toaletă vor fi gratuite și că locurile de campare sunt, practic, nelimitate.

“Cei care vor să stea la cort nu sunt nevoiți să le transporte cu bicicleta din Severin. E suficient să le aibă la îndemână la ora plecării din Drobeta Turnu Severin (13:00) și să ne anunțe că vor să le transporte la camping. Ne ocupăm noi de asta. Pentru cei ce vin din Kladovo, detaliile legate de transportul corturilor le stabilim împreună”, spun organizarorii.

PROGRAM

Sâmbătă, 15 iulie 2017

8:45 – Întâlnirea la terasa Queens a cicliștilor care doresc să participe la City Ride în Kladovo și plecarea acestora spre Kladovo. (Nu uitați cărțile de identitate! Atenție! Nu pot participa minori!)
10:30 – Sosirea și City Ride în Kladovo.
11:00 – Plecarea spre Drobeta Turnu Severin împreună cu cicliștii din Kladovo
13:00 – City Ride în Drobeta Turnu Severin, cu pornire din str. Crițan de la scenă și plecare spre Balotești
14:30 – 15:00 Sosirea la Complexul Turistic Balotești

15:30-19:00 – Participanții pot face ture cu bicicleta pe dealurile din împrejurimi
19:00 – 23:00 – Bicycle Games – Competiții ciclistice neuzuale și FOARTE distractive.
23:00 – MADICINE BAND (Serbia) – LIVE
After the show – Cyclo Party

Duminică, 16 iulie 2017

Dimineață – ture cu bicicleta sau/și activități la piscină
15:00 -16:00 Sfârșitul evenimentului

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *