Acasă > Editorial > DOCTORUL MARIAN BOIANGIU SIMTE GUSTUL VICTORIEI!

DOCTORUL MARIAN BOIANGIU SIMTE GUSTUL VICTORIEI!

Începând din data de 14 august, Colegiul Județean al PMP Mehedinți l-a investit pe cunoscutul medic Marian Boiangiu în funcția de președinte al Organizației municipale Drobeta Turnu-Severin a PMP. ”Atât eu, cât și colegii mei din Colegiul Județean al PMP, am căzut de acord că doctorul Boiangiu este cea mai potrivită persoană să conducă cea mai puternică Organizație din PMP Mehedinți. Îl vom sprijini cu toate forțele și toată priceperea noastră pentru a obține rezultate deosebite în confruntările electorale care urmează. Sunt convins că Marian Boiangiu se va ridica la nivelul așteptărilor celor ce au crezut și cred în capacitatea sa de bun organizator!” ne-a declarat Domnul Răzvan Emanoil Roșca, liderul PMP Mehedinți. Succes, domnule doctor, arată-ne ce poți!

6 thoughts on “DOCTORUL MARIAN BOIANGIU SIMTE GUSTUL VICTORIEI!

  1. Lasati naiba specialistul in medicina sa-si faca treaba , integral ! … si-asa avem prea putini in domeniu ! .. politichia , in plan secund !

    1. Domnule Valentin Butnaru, avem puțini specialiști în medicină, așa este, dar mulți dintre medicii care activează și în politică sunt colegii dumneavoastră, în PNL! Lor le-ați dat același sfat, sau ei sunt nesemnificativi din punct de vedere profesional!?

  2. Este laudabil ca scrieti si ne informati despre PMP (se pare ca aveti o slabiciune destul de mare pentru dinsii). Insa de ce nu scrieti – ca un commentator politic (relative) impartial si despre alte partied, cum ar fi USR. Din fotografia lor de grup se pare ca sint relativ numerosi, iar la nivel national au devenit, evident, mult mai electorabili decit PMP. Acuma, da, inteleg, despre PS-ALDE nu se poate scrie de bine, si nici nu cred ca ar fi cazul sa o faceti, dar poate ca asa, cite un comentariu, pe ici pe colo, despre PNL si USR local, nu ar pica rau. aceste analize locale nu pot fi facute decit de unul ca dvs., care stie pe mai toti localnicii, si legaturile lor interpersonale. In plus, deci, se pare ca USR are totusi un viitor, chiar daca multi inca ne mai indoim de adevarata lor valoare…

    1. Mulțumesc mult, Dan Pleșoianu, pentru atenție și pentru comentariu! După cum este știut, simpatizez cu politicile de dreapta, nu ascund și nici nu văd de ce aș face acest lucru. În ce privește PNL local…, am unele rezerve. Liderii locali au împrumutat obiceiuri … fanariote… Încuscririle, cumetriile, aduc drept recompense politice promovări în funcții și posturi care ar trebui să fie o recunoaștere a valorii politice sau administrative ale beneficiarilor, nu dar de nuntă… Asta, ca și altele, nu-mi place deloc, așa cum nu-mi place nici starea de fraternitate cu PSD-ul local. Confruntările sunt doar de fațadă, dinamitate de afaceri profitabile între lideri. Nu dezvolt… Încă… În ce privește USR sau Plus, încă încerc să-mi cristalizez concluziile. Sunt câțiva oameni deosebiți acolo, dar, în afară de declarații, n-am văzut, pe plan local, nimic concret dinspre partea asta. În curând, voi scrie și despre ei. Altfel, să auzim de bine și multe mulțumiri pentru comentariu!

      1. Perfect de acord cu cele ce spuneti despre PNL, pentru ca aceasta este senzatia in primul rind pe plan national, si asta inca de 30 de ani incoace, si aceasta senzatie exista si in diaspora, nu numai pe plan local, adica toata lumea stie despre asta. Mai putin despre USR (-PLUS), care sint inca oarecum o nebuloasa. Dar, pentru faptul ca ambele sint deja numeroase, probabil ca, scriitor si comentator si analist fiind, ar trebui sa va ascundeti repulsia – pe cit posibil – si sa descrieti, macar la modul general, ce se intimpla… Poate cam cum o face si Plesu… Sint sigur ca aveti resursele necesare (cel putin de talent, daca nu de vointa)… Dar, da, de acord: este greu sa scrii despre localnici, pentru ca sinteti toata ziua printre ei, si poate aveti si rude, sau cunoscute, care ar putea sa va arate obrazul, chiar daca al lor e mai gros (sau poate tocmai de aceea)…

      2. (cont.)
        In plus, eu, cel putin, nu prea sint sigur nici cit „de dreapta” este PMP, cum, dupa cum spuneti, nici PNL nu este nici de dreapta, nici de stinga, ci mai mult de secu’.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *