Acasă > Știri > MANDAT EUROPEAN DE ARESTARE, PUS ÎN EXECUTARE DE POLIŢIŞTI

MANDAT EUROPEAN DE ARESTARE, PUS ÎN EXECUTARE DE POLIŢIŞTI

Poliţiştii din Mehedinți au depistat un bărbat, de 29 de ani, urmărit internațional de autoritățile din Germania  pentru săvârşirea infracţiunii  de furt. Schimbul de date şi informaţii s-a realizat prin intermediul Centrului de Cooperare Poliţienească Internaţională al Poliției Române.

 

La data de 11 ianuarie a.c., poliţiştii Compartimentului Urmăriri din cadrul Serviciului de Investigații Criminale au depistat un bărbat, de 29 de ani, din municipiul Drobeta Turnu Severin, urmărit internațional.

Pe numele acestuia, autorităţile din Germania au emis un mandat european de arestare pentru săvârşirea infracţiunii de furt.

Pentru depistarea celui în cauză, polițiștii au beneficiat de date și informații suplimentare, obținute prin intermediul Biroului SIRENE din cadrul Centrului de Cooperare Polițienească Internațională – Inspectoratul General al Poliției Române.

Bărbatul a fost prezentat Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Craiova și încarcerat în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al I.P.J. Dolj, în vederea demarării procedurilor de predare către autoritățile din Germania.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *