Acasă > Magazin > IT > WordPress rămâne platforma principală pentru site-uri web în 2018

WordPress rămâne platforma principală pentru site-uri web în 2018

WordPress

WordPress

WordPress este o puternică platformă de publicare semantică, şi vine cu un set mare de caracteristici concepute pentru a face experienţa utilizatorului ca editor pe Internet cât se poate de uşoară, plăcută şi atrăgătoare. WordPress este un sistem de management al conţinutului distribuit gratuit, conform standardelor, rapid, uşor, şi gratuit, cu setările şi caracteristici de bază incluse, precum şi o bază extrem de personalizabilă.

Există literalmente zeci de mii de module care extind ceea ce face WordPress, astfel încât funcţionalitatea reală este aproape nelimitată. Poţi de asemenea să faci ce vrei cu codul WordPress, să îl extinzi sau modifici în orice fel sau să îl foloseşti pentru proiecte comerciale fără niciun comision de acordare a licenţelor. Aceasta este frumuseţea software liber, liber se referă nu numai la preţ, ci şi la libertatea de a avea control complet asupra lui.

Pe scurt

Dovada: WordPress este folosit în aproape un sfert din site-uri noi astăzi, este sistemul de management al conţinutului (CMS) ales pentru mai mult de două treimi din primele un milion de site-uri făcându-l cel mai popular pe web, şi este de încredere pentru editorii de conţinut atât mari cât şi mai mici, inclusiv CNN şi NY Times. Cu mai mult de 50 de milioane de site-uri la nivel global şi opt ani de istorie, WordPress s-a dovedit cel mai bun software pentru acest tip de utilizare.

Uşor de folosit: La baza WordPress este o interfaţă simplă similară cu cea a calculatoarelor de birou. Fără nicio experienţă în programare sau cunoştinţe de specialitate necesare, învăţarea este de multe ori extrem de rapidă. În fapt, majoritatea utilizatorilor sunt capabili să reţină elementele de bază fără nicio pregătire. Interfeţele sunt finisate şi uşor de utilizat, şi sunt rezultatul a multor ani de experienţă. Este puterea lui Microsoft Word cu intuitivitatea unui iPhone.

Construit pentru publicare: WordPress face ca partajarea de conţinut şi atragerea de cititori pe site să pară o joacă. Indiferent dacă publici conţinut în reţelele sociale, optimizezi site-ul în format optim pentru a apare în topul rezultatelor motoarelor de căutare, sau oferi vizitatorilor posibilitatea de a se abona la fluxuri de disitribuţie (inclusiv prin e-mail), WordPress nu este doar un site web, ci mai degrabă o platformă de publicare de conţinut. Cu un singur clic, ai o portavoce puternică pentru a difuza mesajul tău în toată lumea.

Suportul comunităţii: WordPress este susţinută de o comunitate vibrantă de utilizatori care au rezolvat deja multe dintre cele mai dificile provocări prin schimbul de informaţii. Cu resurse de peste 20.000 de module şi teme gratuite şi în sursă deschisă în creştere în fiecare zi, şi sute de contribuitori de bază, comunitatea WordPress este un ecosistem construit în jurul viabilităţii platformei asigurându-i succesul.

Conţinutul este baza

Proces complet: WordPress se poate de procesul de lucru complet, de la proiectul iniţial la timpul de publicare – ortografie, gramatică, colaborare, şi revizuire – nu este nevoie de tot felul de mesaje sau software de calculator scump.

Mai mult decât în alb-negru: Tot ceea ce face paginile web să pară bogate – poze, clipuri video, muzică, documente – sunt compatibile în mod natural în WordPress. Cu o încărcare de fişiere drag-and-drop care utilizează cea mai recentă tehnologie pentru a aloca fişierele fără efort pe pagina de web de fiecare dată, şi un browser media pentru a te ajuta să stochezi, organizezi şi găseşti fişierele pe care le cauţi, WordPress administrează fişierele care fac ca paginile tale să ajungă în pop.

Publicare fără distragerea atenţiei: Atâtea modalităţi de publicare, email, mesaje instant, texte, tweet, actualizări de stare, etc., distrag atenţia editorilor în lumea de astăzi. Platforma de publicare nu trebuie să permită distragerea atenţiei. În timp ce scrii, WordPress literalmente dispare permiţându-ţi să te concentrezi pe ideile tale, nu cum le vei publica.

Nu mai pierdeţi niciun cuvânt: WordPress salvează în mod automat munca pe măsură ce scrii, astfel încât nu trebuie să îţi faci griji în cazul în care se blochează calculatorul sau faci o greşeală. Vrei să revii la o versiune anterioară? Nicio problemă. De fiecare dată când salvezi, WordPress creează un instantaneu pe care îl poţi restaura cu un singur clic.

Călătorie în timp: Bine, nu chiar, dar e destul de aproape. WordPress îţi permite să programezi mesaje pentru a le publica în viitor, sau să postdatezi un articol în trecut, astfel încât să apară publicat atunci când este cel mai bine pentru tine.

Publică oriunde: Internetul este peste tot, aşa că de ce să nu fie şi munca ta? WordPress are aplicaţii mobile pentru Android, iOS, BlackBerry, Nokia, Windows Phone 7, chiar WebOS. Oriunde ai fi, poţi controla site-ul tău din tastatura telefonului. Telefonul nu este listat? Nicio problemă. Poţi posta pe site direct prin e-mail.

Protecţie cu parolă: Poţi pune parole la posturi individuale pentru a le ascunde de public. Poţi avea, de asemenea, mesaje private care sunt vizibile numai pentru autorul lor.

Mesaje multi-paginate: Dacă postul tău este prea lung, se poate împărţi în mai multe pagini, astfel încât cititorii nu trebuie să deruleze pagina la nesfârşit pentru a-l citi.

Salvează ciorne: Salvează articolele neterminate, pentru a le completa mai târziu, publicându-le când ai terminat.

Previzualizare mesaje: Înainte de a apăsa butonul „Publică”, poţi să te uiţi la previzualizarea articolului pe care tocmai l-ai scris pentru a verifica dacă totul este aşa cum doreşti. De fapt, poţi face acest lucru în orice moment, deoarece previzualizarea este „live”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *