Acasă > Politica > Alegeri la PMP Mehedinți. Răzvan Roșca este președintele organizației județene

Alegeri la PMP Mehedinți. Răzvan Roșca este președintele organizației județene

Peste 200 de membri ai organizației Mehedinți a Partidului Mișcarea Populară au fost prezenti sâmbătă, 9 decembrie, la Palatul Culturii Teodor Costescu, unde s-a desfășurat Conferința Județeană de Alegeri a acestei formațiuni politice.

La eveniment a fost prezent presedintele executiv, Eugen Tomac, și mai multe delegații din Oltenia și Banat, dar și din Republica Moldova. Primarul municipiului Drobeta-Turnu Severin, Marius Screciu, a răspuns invitației organizației județene PMP de a fi prezent la eveniment și a vorbit în deschiderea conferinței, subliniind buna colaborare pe care o are cu cei doi consilieri PMP în Consiliul Local, Răzvan Roșca și Gabriela Dobrotă.

Președintele organizației județene PMP Mehedinți a fost ales Răzvan Roșca, cel care a îndeplinit această funcție cu interimat până acum. Misiunea lui nu este una ușoară, în viitor având de construit o structură județeană solidă, cu organizații politice în toate colțurile județului.

“Astăzi am avut Conferința Județeană de alegeri la PMP Mehedinți, în cadrul căreia s-a ales statutarconducerea la nivelul partidului pe o perioadă de patru ani și mă refer aici la Consiliul Executiv și cele două comisii de specialitate, comisia de integritate și cea de cenzori. În funcția de președinte a filialei Mehedinți a fost ales Răzvan Roșca, în funcția de prim-vicepreședinte – doamna Gabriela Dobrotă, în funcția de secretar general – domnul Predescu Gheorghe, iar în funcția de secretar general adjunct – domnul Olteanu Nicolae, în funcția de președinte al comisiei de integritate – domnul Dincă Constantin, iar în funcția de președinte a comisiei de cenzori – doamna Bădeț. Am avut invitați din zonele țării și aici mă refer la Oltenia, Banat, invitați din Republica Moldova. (…) Suntem gata de muncă, ne apucăm de treabă, avem de dezvoltat partidul, obiectivul meu principal este crearea de noi organizații și cooptarea de noi membri și oameni cu notorietate”, a declarat Răzvan Roșca, la finele conferinței.

“Am venit cu gândul, astăzi, la Mehedinți, cu gândul că așezăm o structură extrem de sănătoasă pentru dezvoltarea partidului și mi s-a conformat că așa este, prin Conferința la care am participat. Sunt onorat că particip la ultima conferință organizată în acest an pentru că în ultimele două luni Partidul Mișcarea Populară  a avut în întreaga țară 21 de conferințe județene, unde s-au ales conduceri pentru o perioadă lungă de timp, cu obiective extrem de îndrăznețe. Le-am spus astăzi colegilor mei din Consiliul Executiv Mehedinți că au în fața lor o provocare uriașă de a reuși în termen de un an să-și consolideze structurile în toate localitățile județului și sunt convins că un om cu experiența și devotamentul doamnei Dobrotă – pentru că domnia sa a fost investită de către Consiliul Executiv Național al Partidului în calitatea de coordonator pe această zonă- vor reuși să atingă acest obiectiv extrem de important”, a spus Eugen Tomac, președintele executiv al PMP.

Gabriela Dobrotă a vorbit în discursul său despre deschiderea pe care organizația județeană o are pentru tineret, care poate aduce un suflu nou în politica românească:

„Noi facem o altfel de politică și îmi doresc din tot sufletul ca foarte mulți tineri să vină alături de noi. (…) Sunt unii care au șase-șapte mandate și nu se mai satură, aproape că au uitat unde stau și cum îi cheamă, sunt mulți pe care eu îi consider la o degradare biologică destul de avansată și cu toate astea țin de scaune acolo. Cum să meargă țara asta mai departe dacă noi oamenii responsabili de o anumită vârstă nu acordăm nicio șansă tinerilor și nu îi ajutăm să înțeleagă și să crească?”

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *