Acasă > Cultura > Lansare de carte la Clubul Artelor: „Ultimele zile și viața de după”, de Mihai Firică

Lansare de carte la Clubul Artelor: „Ultimele zile și viața de după”, de Mihai Firică

Joi, 23 noiembrie, la Clubul Artelor al Palatului Culturii „Teodor Costescu”, a avut loc lansarea volumului de poezii  „Ultimele zile și viața de după”, semnat de scriitorul craiovean Mihai Firică, apărut la Editura Tracus Arte.

Evenimentul de lansare al  volumului de poezii  „Ultimele zile și viața de după” a fost organizat în cadrul manifestărilor închinate Zilelor Palatului Culturii „Teodor Costescu”.

„Este o carte la care am lucrat îndelung, este o carte care s-a așezat în timp, am adunat versuri pe care le-am publicat în reviste, în spațiul virtual unele dintre ele, unele le-am rescris. În ultimii 20 de ani, s-au adunat mii de articole de presă scrisă, s-au adunat sute și sute de ore de emisiuni în direct, de reportaje, o activitate de jurnalist. Și asta a fost și prăpastia în care am crescut și din care am încercat să ies. A fi jurnalist este o prăpastie din care ne zbatem să ieșim și alături de noi să scoatem și societatea la suprafață. Este condiția jurnalistului de provincie, cu toate implicațiile acestei profesii, este o încercare de a răzbate într-o lume din ce în ce mai dură și neprielnică”, a spus jurnalistul și scriitorul craiovean Mihai Firică.

La final, Mihai Firică  a acordat autografe celor prezenți la eveniment.

Despre autor

Mihai Firică s-a născut la 26 iulie 1970, în Craiova. A studiat Literele, istoria și dreptul, svând o specializare post-universitară în Managementul relațiilor internaționale. A debutat ca poet în revista „Ramuri” în 1989,a  colaborat cu cele mai importante publicații de cultură din România, iar poeziile i-au fost traduse în engleză, franceză, maghiară, japoneză și bulgară. Este membru al Uniunii Scriitorilor din România – Filiala Oltenia din 1997.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *