Acasă > Știri > 300 locuri de muncă la recoltat de zmeură în Portugalia prin intermediul Reţelei EURES

300 locuri de muncă la recoltat de zmeură în Portugalia prin intermediul Reţelei EURES

EURES România oferă 300 locuri de muncă vacante în Portugalia (campania 2018) pentru muncă sezonieră în agricultură, la recoltarea zmeurei.

Durata contractușui este de aproximativ 3 luni, iar timpul de lucru este de 40 de ore/săptămână, cu posibilitatea ca în timpul campaniei, în funcție de producție, să se efectueze ore suplimentare. Data estimată de angajare este sfârșitul lunii februarie/începutul lunii martie 2018.

Sunt solicitate persoane apte pentru muncă la câmp și sunt în avantaj persoanele cu experiență în agricultură, experiență în recoltarea  zmeurei, experiență în munca în sere.

Angajatorul asigură cazare contra cost – 2 euro/zi, plătește transportul către Portugalia, iar costul acestuia va fi dedus din primele salarii.

Salariul oferit este de 603 – 1.053 euro/brut/lună (40 ore/săptămână, 5 zile lucrătoare, 2 zile libere prin rotație).

Persoanele cu domiciliul în județul Mehedinți, care corespund cerințelor posturilor oferite, trebuie să se adreseze consilierului EURES din cadrul Agenției Județene pentru Ocuparea Forței de Muncă Mehedinți, pentru a fi înregistrate în baza de date pentru munca în străinătate.

Termenul limită pentru depunerea dosarelor este 31.12.2017.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *