Acasă > Știri > Festivalul Medieval al Cetății Severinului se încheie duminică

Festivalul Medieval al Cetății Severinului se încheie duminică

Duminică, 3 septembrie, în ultima zi a Festivalului Medieval al Cetății Severinului, publicul este invitat să viziteze păsările de pradă, să discute cu șoimarii despre dresura lor și istoria folosirii păsărilor la vânătoare, dar și să participe la demonstrații de zbor.

La orele prânzului s-au deschis atelierile de fierărie, pielărie, curelărie, ceramică, expozițiile de arme și armuri, dar și standul cu bucătărie medievală, ateliere interactive și școală de tir cu arcul. La orele 16,00, Clubul de Echitație Transilvania va face o demonstrație de dresură cu cal și tot la aceeași oră este programat Turnirul Severinului – Proba de profight.

La orele 17,00, va avea loc un spectacol dramatic susținut de Compania Teatrală Atmosphere. La orele 18,30 este programată festivitatea de închidere a festivalului cu premierea concursurilor. Pe întreg parcursul zilei este deschisă o tabără de pictură pe ceramică pentru copii.

Programul ediției din acest an a cuprins o serie de evenimente, pentru toate categoriile de public: demonstrații de lupte medievale, ateliere meșteșugărești, expoziții de arme și armuri, ateliere interactive pentru copii, concerte de muzică medievală, spectacole de dansuri medievale, spectacole pirotehnice și defilări cu cai.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *